ANTI-STEENSLAGFOLIE

ASM INFRARED compleet
ASM INFRARED -1-2
ASM Vantage 3 (1 van 1)
Anti-steenslagfolie is een transparante, nagenoeg onzichtbare folie, die als deze is aangebracht uw auto beschermd tegen opspattende stenen en invloeden van buitenaf.

Wat is er nu mooier dan een auto zonder steenslag? Zeker als u net een nieuwe auto hebt gekocht, bent u er erg zuinig op. De eerste steenslag plekken en beschadigingen zijn altijd vervelend. Wat nu als wij u vertellen dat wij daar iets tegen hebben!? Wij kunnen uw auto, als u bijvoorbeeld net bij de dealer vandaan komt, voorzien van een transparante laag die steenslag tegenhoudt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage en kunt u ongestoord genieten van uw schade-vrije motorkap, bumpers, koplampen en noemt u maar op.

Wij gebruiken (transparante) polyurethaan film voor het beschermen van duurzame ondergronden en lakken op voertuigen en motoren. Het voorkomt steenslag, krassen, aanslag door insecten en andere voorkomende beschadigingen. Dit alles monteren wij geheel voor u in onze werkplaats of direct bij de dealer.