Raamdecoratie

Ook voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht. Of het nu op kantoor is of bij uw thuis. Wat wij vooral veel monteren is folie met een zandstraal-effect. Deze (etched glass) folie is perfect om de inkijk uit bijvoorbeeld een gang of vergaderruimte te nemen zonder dat u licht verliest. Ook kunnen wij  uw bedrijfslogo hierin verwerken. De folie is vaak zelf niet makkelijk te monteren en levert ook niet het gewenste resultaat op. Alle soorten ornamenten en creaties zijn hierin mogelijk. Zodat wij het perfect kunnen aanpassen aan uw stijl.

Op deze folie kun je ook printen. Dat maakt deze folie nog specialer. Elk beeld wat u op de folie wil hebben kan erop. Dat levert vaak prachtige creaties op.

Veiligheidsfolie

Ook leveren wij veiligheids folie’s. De veiligheid van deze folies zit hem in het feit dat als het glas door een bepaalde oorzaak breekt het niet alle kanten opvliegt, maar vast blijft kleven aan de film. Veel toegepaste plaatsen zijn bijvoorbeeld basisscholen, of peuterspeelzalen, ziekenhuizen of openbare gebouwen. In deze ruimtes is er een aanzienlijk grotere kans op ongelukken dan normaliter, terwijl de gevolgen zeer ver kunnen gaan. Veiligheidsfolies worden ook vaak gebruikt op plekken waar de kans op vandalisme of diefstal groot is.
Veiligheidsfolies zijn verkrijgbaar in diverse gradaties. De beveiliging gaat van “valbestendig” tot ‘explosiebestendig’. Onze films zijn nagenoeg niet zichtbaar met het blote oog en beschikken tevens over de positieve eigenschap dat UV straling meer dan 98% wordt uitgefilterd.

           

 

Wilt u meer weten over raamdecoratie of een offerte aanvragen, neemt u gerust contact met ons op!