Wat is Carwrapping?

Carwrapping is het volledig beplakken of ‘inpakken’ van de auto met folie. U kunt uw auto een volledige andere look geven op deze manier. U kunt uw auto ook gedeeltelijk laten wrappen, denk dan bijvoorbeeld aan uw spiegels, motorkap of dak.

Waarom mijn auto laten wrappen bij Wrapkoning.nl?

Omdat wij van Wrapkoning.nl verder gaan dan alleen de kleur van uw auto. Wij staan voor persoonlijk contact en nemen u alle zorgen uit handen wat betreft het ‘wrappen’ van uw auto. Wij halen de auto bij u op en leveren hem ook weer bij u af. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en wordt uw “nieuwe” auto weer bij u af geleverd. Ook besteden wij de grootst mogelijke zorg aan uw auto, zodat u weet dat uw auto bij ons in goede handen is. Ook hebben wij diverse vaktrainingen gevolgd zodat uw auto zonder twijfel professioneel ‘gewrapped’ zal worden. Laat u niet verleiden door lage prijzen! De folielaag moet gelijk zijn aan de laklaag. Uw auto staat bloot aan allerlei soorten weersomstandigheden en andere invloeden, bezuinig dus niet op een carwrap!

De voordelen van Carwrapping:
  • De folie is niet permanent, maar kan wel zo worden gebruikt. De folie kan na verloop van tijd op een simpele manier verwijderd worden.
  • Uw auto is makkelijker schoon te houden. Speciale wax-lagen zijn niet nodig en voor matte folies niet toegestaan.
  • De folie verandert niet van kleur en is UV-bestendig.
  • De folie beschermt uw originele lak tegen, onder andere, steenslag en gebruikskrassen. Hierdoor behoudt de auto langer haar waarde, omdat de originele lak intact blijft.
  • Wrappen is vele malen sneller dan het spuiten van een auto
  • U heeft veel meer variatie in kleuren. Dit omdat bijvoorbeeld een matte autolak vaak afgeraden wordt door de spuiter. En met folie kan dat wel en trekt u het er gewoon later weer vanaf.
  • U kunt meegaan met de modekleuren en eronder uw originele kleur behouden. Een zwarte auto inruilen levert over vier jaar meer op dan bijvoorbeeld een mat -witte auto.